fbpx

Värmland associeras ofta med skog och lugn, men jag tror att du som kommer från storstaden egentligen inte är så intresserad av det. Du bor ju i stan av en anledning eller hur? Men nu kanske du fått barn och börjar gå i tankar om hus. Du frustreras över huspriserna och maken är ju trotts allt från Värmland, så kanske skulle det kunna vara ett alternativ… men hur blir det då med karriären?

Välkomna på frukostträff i samarbete med konsultfirmorna Xmentor, Technogarden, Elvenite och Forefront samt Advokatfirman Allians. Här träffas vi och pratar om högt och lågt, värmlänningar och att flytta, jobbsök och bostadsjakt. Men framförallt vill vi prata om karriärmöjligheter i Värmland.

Under frukostträffen finns Xmentor, Technogarden, Forefront,Elvenite och Advokatfirman Allians på plats och kommer presentera sig och även finnas tillgänglig för speed dating för dig som är sugen på nytt jobb. Och ja, den inlästa inser att detta är arbetsgivare primärt till jurister, managementkonsulter, ingenjörer, projektledare  eller liknande, men de sitter också på ett stort nätverk, så även om du inte slavat med differentialekvationer och paragrafer är du givetvis mer än välkommen.

Å du en sista grej, du avgör själv hur länge du är Ny i Värmland ?

Vi ses den 21/12 kl 07:30 i Xmentors lokaler på östra Torggatan 2 C i Karlstad.

Anmäl dig till frukostträff här

6 + 14 =