fbpx

“Men vaddå, att det är talangbrist i Värmland kanske har att göra med att det inte går att göra karriär där”. Ungefär den var kommentaren från en väninna från storstan när jag förklarade Ny i Värmland. Jag håller ju självklart inte med, men bilden utifrån kanske är sådan. Vad tycker ni? Vilken syn har ni på karriärmöjligheter i Värmland? Vad är er definition av karriär?

Vi går gemensamt på Handelskammarens afterwork på CCC i syfte att bygga på vårt sociala och professionella nätverk och diskuterar ovan och mycket annat.

Över 1000 etablerade värmlänningar, och sen vi, ett 20-tal glada nya värmlänningar. Jag tror att båda parter vi vill mötas, men hur? Vid förra after worken på CCC så hade vi en jättetrevligt after work, vi nya värmlänningar emellan, men vi lyckades inte riktigt få kontakt med de etablerade värmlänningarna. Det är ingens fel, det är nog bara väldigt svenskt. Vi är i ett rum med över 1000 personer men vi går ändå fram till dem i vi känner. Men jag har en idé, jag tänkte vi skulle röra om i grytan lite! Är ni med?

Jag vill försöka para ihop er med en etablerad värmlänning, som under en given tidsslott under kvällen får i uppdrag att introducera dig till de bekanta den personen har på after worken.

Missa nu för allt i världen inte chansen att verkligen boosta på ditt Värmländska nätverk!

Vi ses kl 16:30 på CCC! Jag kommer stå i entrén med en flyttlåda på magen! ?

Anmäl dig här

10 + 12 =