fbpx

Fullsatt! Breda balkar i taket, knarrande trägolv, blommiga tapeter och kakelugn. Konst från lokal konstnär pryder väggarna och längs ena väggen finns hantverk från trakten.

”Kaka? Vill du ha en hembakt småkaka efter lunchen?” (Läses bäst på värmländska) Jag har fullt upp att insupa miljön att jag inte hör den trevliga servitrisen. ”Eh, nej tack, jag äter inte socker” svarar jag med min breda Stockholmska. Nu sitter jag här mätt och belåten efter den hemlagade lunchen och bannar mitt beslut.

Den 7-8 juni bjuder Ny i Värmland med partners in till en upplevelseresa i Västra Värmland, där vi kommer att ge er en skön mix av kulturlivet, mathantverk och näringslivet. Vi kommer prata och uppleva det sköna Värmlandslivet och Värmlandskarriärer. Inte missa!

 

Intresseanmälan eller tipsa någon som borde vara intresserad

8 + 9 =