fbpx

Slott eller koja?

Vi hjälper dig hitta rätt!

Erbjudanden till dig som söker boende

Tidseffektiv helhetslösning – Vi är den förlängda armen för dig som sitter på distans och söker boende. Vi har kontakterna, ringer och söker samt går på visningar åt dig.

Vi är din lokala förlängda arm – Du hittar boendealternativen själv och sköter kontakterna med hyresvärden, sedan hjälper vi dig som befinner dig på distans att gå på visning. Vi filmar, fotar och ställer alla frågor.

Vi förmedlar seriösa kontakter – Vi har i uppdrag att hitta boende till nyanställda talanger på några av Värmlands största arbetsgivare. Vill du hyra ut ditt hus eller lägenhet till seriösa personer med säker inkomst?

Det betød virkelig meget for mig, du är en fantastisk smilende person, som giver en dejlig varm velkomst til Sverige och det har virkelig gjort allt så mycka lettere, når man är ny i et annat land.

Sarah

Physioterpeut från Danmark, Region Värmland

Longstay på Plaza – Bo mitt i centrala Karlstad för 8995 kronor per månad för ett standardrum med fritt wi-fi och städning en gång i veckan. För mer info och bokning maila direkt till receptionen på cc.plazakarlstad@choice.se

Kontakta oss
__________

Vill du veta mer om våra digitala rekryteringsevent eller om våra tjänster inom inflyttarservice. 

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt
__________

Emma: 0706 - 21 61 63
Kristina: 0763 - 91 95 03

Besök oss
__________

Ny i Värmland AB
Östra Torggatan 2C
652 24 Karlstad