fbpx

Utvecklare, testare, arkitekt eller ledare?

Ny i Värmland har, tillsammans med Compare, samlat de mest offensiva IT-företagen i Värmland. Vi har blandat det stora med det mindre, de som utvecklar produkter och de som har en speciell nisch. Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.

Den 6-7 mars bjuder vi in 10-15 talanger inom IT till att uppleva Värmland under 24 timmar. Är du en av dem?

Du kommer att få träffa Tickster, Atea, Addoceo och CGI som alla är redo att rekrytera!

Under 24 timmar bjuder vi på mat, aktiviteter, boende, nya kontakter, ja allt för att du ska få en riktigt go feeling av Värmland. Och du, vi bjuder så klart hela familjen. Är din partner utanför IT-branschen ser vi till att para ihop hen med relevanta arbetsgivare och har du barn så har vi en mormor att låna ut för barnpassning. Ja, jo du märker ju att vi gärna vill att du skall komma!

Så, går du i tankarna om att byta liv, flytta tillbaka, byta storstadens bilbuller mot fågelkvitter, 45 minuter i bilkö till 10 min på cykel och en fritid där dotterns aktiviteter inte styrs av kötid till ridlektioner eller gymnastik, då är det här eventet för dig! 

Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande!

Har du frågor?
Tveka inte att ring Emma på 0706216163 eller skicka ett mail emma@nyivarmland.se

P.s Du kanske inte har IT-bakgrund men tycker detta låter sjukt intressant. Spana in Expedition Värmland för ingenjörer som går av stapeln den 15-16 maj!

Hur ser processen ut?

  • Du skickar in din ansökan
  • Vi kontaktar dig för en kort telefonintervju
  • 10-15 personer kommer att erbjudas plats
  • Vi försöker arrangera relevanta möten för din partner oavsett bransch.
  • Du/ni tar er hit och hem på egen hand, sen tar vi hand om dig/er
  • Väl här kommer du att få träffa arbetsgivarna och uppleva Värmland
  • När du har landat jobbet håller vi fortsatt kontakt med dig för att hjälpa dig med allt det praktiska en flytt medför
  • Väl på plats ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna för att din partner skall hitta ett jobb samt att barnen landar där de ska. Sist men inte minst hänger du med på Ny i Värmlands härliga aktivitetsträffar där du kan boosta ditt nya värmländska nätverk.  

 

Låter detta intressant?

Sök till 2021 års event. Klicka här! 

Lunch – till – lunch 6-7 mars

Fredagen den  6 mars

11.30 Lunch och samling. Hit tar ni er på egen hand.
Dagens fokus är att träffa arbetsgivarna och intervjuer.
Gemensam middag på kvällen, respektive är välkomna!

Lördag 7 mars

9.00 Frukost på hotellet
Vi startar dagen med fokus på att träffa arbetsgivarna och göra en härlig aktivitet.
Avslut med lunch

Ansökan

Sista ansökan: 21 februari 2020.

Samarbetspartners

Arbetsgivarna

Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala resan.

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Addoceo är konsultföretaget som kombinerar kvalificerade tjänster och lösningar inom IT och projekt med kunskap, affärsnytta och effektivitet.

Våra tjänster är projektuveckling, projekledning och systemutveckling.

Varje minut köps 8 förväntningar, 8 drömmar om oförglömliga upplevelser, via det system vi byggt tillsammans. Ett system som låter arrangörer fokusera, besökare uppleva, ett system som växte fram ur en ikonisk tid då Arvikafestivalen var Nordeuropas viktigaste mötesplats för alternativ musik.