fbpx

Hej!

Jag heter Emil Fogelin och jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter till er gällande att ha ett underbart liv på landet med allt vad det innebär och samtidigt inte göra avkall på ett stimulerande och internationellt jobb. Tro mig, det går att kombinera i Värmland. 

Jag är uppvuxen i Ekshärad, ca 10 mil norr om Karlstad. Växte upp på en mindre bondgård med naturen nära och mycket idrottande. Det var en trygg miljö att växa upp i. Att få den starten på livet som barn kunde inte ha blivit mycket bättre. Efter mina år i skolan och gymnasiet var avklarat så ville jag göra något annat. Den trygga miljön var inte längre tillräckligt spännande. Efter något års jobbande efter studenten så gick mitt flyttlass till Linköping, nu skulle universitetslivet påbörjas!

Att läsa på universitet var det roligaste jag gjort, helt underbar tid med mycket lärande och mycket gemenskap. När examen var i hamn 2009 så började jag jobba på Cloetta i Linköping. Efter 11 år i Linköping och en vända på SAAB så kände jag att tiden var inne att flytta hem. Jag drömde om ett hus på landet och lite djur och låta mina barn växa upp i en miljö som jag hade gjort. Så, det vara bara att sätta igång att leta jobb och höra av sig till gamla vänner.

Sedan en tid tillbaka bor jag och min familj i Västra Ämtervik och jobbar som projektledare på Volvo CE i Arvika. Vi har djur på gården, naturen nära och barnen har en trygg miljö att växa upp i, jag jobbar på ett internationellt företag med alla utvecklingsmöjligheter. Min familj har hittat balansen, vi känner att vi inte gjort avkall på något utan istället fått mer utrymme att umgås och få tid tillsammans.

Min familj har gjort den resa som ni/er familj nu kanske inlett. Jag hoppas att mina rader kan inspirera er till att våga ta steget.

Ser verkligen fram emot att träffa er och höra era drömmar och funderingar inför framtiden.

Med vänliga hälsningar

Emil Fogelin