fbpx

Uppvuxen i Arvika och lämnade vid 19 års ålder Värmland för att plugga musik i Jönköping. Därefter följde storstadsliv med studier på Göteborgs Universitet och arbete som rekryterare och konsultchef på ett bemanningsföretag. Jag bodde och jobbade även några år i Varberg där tanken på något annat än västkusten började gro och min hemlängtan till familj, tillbakaflyttade vänner, skogen och naturen började att växa. Efter lite funderande fick jag även med min man på tanken att bli Arvikabo och 2014 gick flyttlasset till Värmland. Nu arbetar jag som HR-konsult på Arvika kommun och min man arbetar som musiklärare. Vi trivs väldigt bra i Arvika och min man (som från början är från Kinna) säger att flytten hit var det bästa beslut vi någonsin tagit. Nu bor vi med våra två barn i utkanten av Arvika, precis vid skogen och med både förskola och skola på gångavstånd. Eftersom vi gillar musik uppskattar vi att Arvika är en kulturbygd där musikhögskolan Ingesund bidrar till ett rikt musikliv. Jag ser fram emot att ses och få höra mer om vad du/ni är nyfikna på.

Välkomna!

 Karolina Cederberg