fbpx

Tillsammans med IF Göta bjuder vi in till en peppig lördagsförmiddag i tights, antingen för att bättra på löpsteget eller för att på ett kul och lättsamt sätt utforska friidrottens grenar. Vi börjar gemensamt för att sedan dela upp oss i två olika grupper utifrån vad ni är intresserade av. Sedan avsluter vi gemensamt och IF Götas instruktörer finns där för frågor och funderingar.

Agenda:

9:45 Vi träffas i Våxnäshallen, ombytta och klara. (Jag är där från 9:30 för er early birds)

10:00 Uppdelning i två grupper utifrån intresse

Löpning – Här får du tillsammans med IF Götas duktiga coacher möjlighet att bättra på löptekniken, vara med på kul fartlekar och kanske avslutar du med en anmälan till Karlstad Stadslopp eller Tjurruset eller så nöjer du dig med härlig träningsvärk.

Testa Friidrott – Denna grupp är för hela familjen, där vi tillsammans utforskar friidrottens roliga grenar, stora som små. Å givetvis är du välkommen som ensam vuxen. (Du behöver alltså inte släpa med grannens barn som alibi för att få slänga dig över ribban ;))

11:30 – 11:45 Uppsamling och avslut (och anmälan till att hänga med mig på Karlstad Stadslopp! 😊)

 När: Lördagen den 25 april kl 9:45 – 11:45

Var: Våxnäshallen

Hur: Kom ombytt – alla är med efter bästa förmåga

Kostnad: 100 kr/person eller 150 kr/familj – I priset ingår träningsvärk, nyfunna muskler, mycket skratt och en möjlighet att lära känna andra nya och nyfikna värmlänningar

 

Anmäl dig här

15 + 2 =