fbpx

Jag har hoppat! Ja, ni vet, storbolagskarriären aint no more. Nu är det 100% fokus på Ny i Värmland och på att få er att kunna och vilja stanna i Värmland! Känns helt galet kul!

Hösten ägnade jag åt att träffa företag och lyssna på deras behov kring talangattraktion och rekrytering. Bilden har nu klarnat och sammanfattning är enkel: Ni behövs!

Så, nu vill jag rikta uppmärksamheten till er nya värmlänningar i stället! Denna årets första nätverkslunch skulle jag därför vilja lyssna på er! Jag vill höra vilken typ av evenemang är ni intresserade av? Vilken typ av tjänster skulle hjälpa er? Ja, kort och gott, vad behöver ni för att ni skall känna att ni kan och vill flytta och stanna i Värmland?

Nu är tiden kort, jag skulle vilja träffa er redan på onsdag den 16/1. Är det så att tiden inte passar dig eller kanske är du en av många som inte flyttat hit ännu, så får du mycket gärna maila dina tankar och idéer till mig på kristina@nyivarmland.se

Vi ses på Green Table på Hotel Plaza den 16/1 kl. 11:30

Anmäl dig på länken nedan.

Välkommen

 

Anmäl dig till nätverkslunch här

1 + 11 =