fbpx

Två själar med en gemensam tanke

Sen poppade popcornen för fullt...

Kristina Lindroos

Tokdriven entreprenörssjäl med storhetsvansinne
Jag är en glad och positiv nybliven värmländska som går igång på god mat och då gärna tillsammans med nya och gamla vänner. Tränar gör jag för att jag måste och TV är bortrationaliserat i en vardag där det rattas två små barn i ett hus som nu renoverats till topptrim men ändå aldrig verkar bli färdigt. 

Jag brinner för att utveckla Värmland, för att vara med och skapa ett modernt Värmland som på riktigt skall vara med och konkurrera om de talanger som nu flyttar ut från storstan i längan efter en hel och hållbar livsstil. Jag är sjukt pro nya idéer och söker inspiration genom möten med människor och resor kring jordens alla hörn.

 

Emma Balderud

En kreativ, affärsdriven doer

Jag är en driven, glad, peppig typ som har lätt för att sälja in mina ideér och få folk med på tåget. Jag går igång på riktigt bra affärscase och klyschiga vinna-vinna-lägen. Med tre barn, cykling som hobby, hus, husvagn å ett liv vid sidan av jobbet så finns helt enkelt inte tiden för att jobba gratis.

Jag är esteten i duon med feeling för färg och form, men ser också till att ingenjören i teamet håller sig till mina runda processer och sofistikerade system. Det är jag som har koll helt enkelt.

Utmana mig inte i plankan, för jag kommer vinna, inte för att jag är starkast men för att jag har bäst pannben.

 

GDPR

Hur behandlar vi alla personuppgifter?

Ny i Värmland är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter skyddas från externt intrång samt hanteras enligt bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation) som är en förordning inom EU. De personuppgifter som vi samlar in och sparar är namn, telefonnummer, e-postadress samt i CV och annan relevant info kopplat till dig som söker jobb . I specifika fall, för specifika events och tjänster kan ytterligare information sparas för att kunna genomföra en så bra aktivitet som möjligt. Vi sparar bara uppgifterna under den tid som är nödvändig för det tillfället.

Vi delar din jobbrelaterade information bara vid förfrågan från arbetsgivare. Om du finns registrerad med CV hos oss så samtycker du samtidigt till att den informationen delas vid förfrågan.

Dessa uppgifter behöver vi för att kunna kontakta dig med relevant information kopplat till ditt engagemang hos på Ny i Värmland. Vi säljer aldrig dina uppgifter till någon, men i samtycke med dig delar vi dina kontaktuppgifter med relevanta arbetsgivare.

I samband med våra träffar händer det ibland att vi tar bilder för att dela med oss av innehållet och sprida budskap i Ny i Värmlands egna kanaler. Vid varje träff frågar vi därför speciellt om vi får tillåtelse att publicera dessa bilder.

 

Utdrag och utträde

Du har rätt att begära ett utdrag av registrerade uppgifter om dig, att registrerade uppgifter ändras, att användningsområdet för uppgifterna begränsas och att registrerade uppgifter raderas. Uppgifterna sparas hos Ny i Värmland så länge som du samtycker. Hör av dig till kristina@nyivarmland.se eller 0763-91 95 03 om du vill veta mer eller få vår integritetspolicy i detalj skickad till dig.

Kontaktuppgifter

Kristina 0763-91 95 03
kristina@nyivarmland.se

Emma 070-621 61 63

emma@nyivarmland.se

Agnes 076-021 79 65

agnes@nyivarmland.se