Expedition Värmland för ingenjörer – digitalt

Vi har samlat de mest intressanta arbetsgivarna i Värmland! Tillsammans visar vi upp både bredd och djup, med andra ord en attraktiv arbetsmarknad.

Den 6 november bjuder vi, tillsammans med 15 arbetsgivare, in 30 ingenjörer till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Förutom Värmlands-pepp träffar du de 8 arbetsgivare du tycker låter mest intressanta under kortare intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter och få en insikt i vad  Värmland har att erbjuda, utan att ens behöva åka hit. 

Så, går du i tankarna om att byta liv, flytta tillbaka, byta snöslunga till snöskyffel eller en fritid där barnens aktiviteter inte styrs av kötid till ridlektioner eller gymnastik, då är det här eventet för dig! 

Du deltar digitalt under hela eventet som kommer varvas med livesändning från vår studio samt 1- till -1 intervjuer med arbetsgivare. Både arbetsgivare och deltagare kommer att få önska vilka de är mest intresserade av och utifrån detta så kommer ni matchas ihop med olika arbetsgivare.  

När du sedan kommer så långt som till en intervju på plats här i Värmland möter vi gärna upp dig och visar upp relevanta platser, boendealternativ och tipsar om kontakter för jobb till ev. partner. Skräddarsytt för att ge dig och din familj en riktig kick-start i Värmland.

Se till att anmäla dig idag, urval sker löpande! 

Ta chansen och träffa Värmlands mest attraktiva arbetsgivare!

Ansök till Expedition Värmland

  • Du skickar in din ansökan
  • Vi kontaktar dig för en kort telefonintervju
  • 30 personer kommer att erbjudas plats 
  • Vi håller kontakten med dig då vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att du och eventuell medflyttare skall landa här. Vi försöker arrangera relevanta möten även för medflyttare.
  • När du väl har landat jobbet håller du fortsatt kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig med allt det praktiska en flytt medför.
  • Väl på plats ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna för att din partner skall hitta ett jobb och att barnen landar där de ska och sist men inte minst hänger du med på Ny i Värmlands härliga aktivitetsträffar där du kan boosta ditt nya värmländska nätverk.  

 

Program 6 november 

12.00 – Introduktion från studion med presentation av bolagen
12.20 – Intervjupass 1 digitalt
14.30 – Studiointervju med Karlstad Kommun 
14.50 – Intervjupass 2 digitalt

Ansökan

Sista ansökan: 18 oktober 2020.

Frågor?

Kontakta Emma Balderud på 0706216163 el. emma@nyivarmland.se

Våra partners