fbpx

Matchmaking 2.0

Vi gör det på ett annat sätt!

Svårt att hitta den rätta?

Vi vet att en av de faktorer som hämmar de värmländska företagens tillväxt är bristen på kompetens. Genom att bredda det geografiska sökområdet ser vi till att addera talanger till Värmland. Vi fångar upp talangerna redan innan de flyttar och riktar primärt in oss på erfaren kompetens. Vår styrka är ingenjörer, IT-kompetens samt andra typiska “HQ-tjänster” så som inköp, marknad och sälj.

Träffa din nästa stjärna via något av våra återkommande rekryteringsevent, Expedition Värmland, eller med en direkt förfrågan.

Vi erbjuder

Expedition Värmland

Expedition Värmland är ett digitalt rekryteringsevent. Vi erbjuder ett effektivt sätt att möta seniora kandidater som ännu ej finns på den värmländska arbetsmarknaden. 

Inflyttarservice

För dig som rekryterar från ulandet. Vi hjälper till i hela flytt- och etableringsprocessen. Vi ser till att processen blir trygg och smidig för dig och din nyrekryterade medarbetare med vår inflyttarservice.

Kandidatfömedling

Våra återkommande rekryteringsevent gör att vi har ett stabilt inflöde över året av talanger som står i startblocken eller just landat i Värmland. Vi tar inga hela rekryteringsuppdrag utan erbjuder kandidatförmedling som snarare kan komplettera med utökat sökområde i din redan befintliga process. 

Expedition Värmland

Den digitala spelplanen där du under en eftermiddag träffar utvalda talanger i personliga möten som har en dröm om Värmland. 

Har du svårt att hitta rätt kompetens? Vi har fyra Expeditioner årligen där målgruppen är erfarna ingenjörer och talanger med kompetens inom IT. 
Här har du som arbetsgivare möjlighet att träffa talanger du normalt inte skulle komma i kontakt med, rekrytera samt skapa kontakter och nätverk för att bygga ditt team långsiktigt. 
Alla talanger genomgår en antagningsprocess och därmed kan vi garantera en hög kvalitet på de personer som erbjuds en plats på våra Expeditioner. 

 Vår story in short!  

Kristina, fd. storbolagskarriärist som levde Stockholmslivet och ”up or out mentalitet” efter att civilingenjörsexamen var i hamn. Karriären i storstan  var livet, boende i innerstan,  stod till höger i alla rulltrappor och småsprang var hon än skulle. Sen en dag förändrades allt!

Emma, har levt i konsultbranschen och har spenderat mycket tid på tåg fram och tillbaka till huvudstaden i olika uppdrag, rekryterat, chefat m.m. När barn tre kom till världen tänkte hon att det var dags att göra nåt annat.

Och det var någonstans här som vår gemensamma story startade!

Kristina som medflyttare till en hemvändare upplevde det svårt att få arbete trots utbildning och mycket erfarenhet. Emma som arbetade en hel del med rekrytering såg ett näringsliv som skrek efter erfaren kompetens. Detta måste vi kunna vara en del av att lösa tänkte vi.

Med stort driv,  samlade gemensamma erfarenheter och en bra idé så startade vi Ny i Värmland.

 

Kontakta mig!

emma@nyivarmland.se

070 621 61 63

Kontaktuppgifter

Kristina 0763-91 95 03, kristina@nyivarmland.se

Emma 070-621 61 63, emma@nyivarmland.se

Följ oss!