fbpx

Välkommen till Värmland och en
hel och hållbar livsstil

Vill du ha en gräddfil till jobb, hitta bästa boendet och bli en i gänget?
Kort och gott, vi gör det enkelt för dig att landa i Värmland.

Ursäkta röran – vi bygger om!

Just nu håller vi på att uppdatera vårt erbjudande och hemsidan. Håll ut vi lanserar inom kort!

Se till att regga dig nedan så missar du inget!

Mvh

Kristina och Emma

Hemma är där vännerna finns

Så där ja, nu är kanske jobbet på plats, boende börjar ta form, men
HALLÅÅÅÅÅÅ vart tog mitt sociala liv vägen och vart hittar man den där omtalade värmländska livsstilen?
Häng med på sköna aktivitetsträffar och lättsamma luncher, läs mer om dem under aktuellt. Registrera dig till i Ny i Värmland och få löpande information och inbjudningar till de träffar och events vi har i syfte att boosta ditt sociala och professionella kontaktnät. Medlemskapet är gratis och du kan när som helst avregistrera dig.

Inspiration för dig som är Ny i Värmland

En blogg där vi skippar corporate-tugget och försöker ge vår bild av den värmländska arbetsmarknaden.

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ny i Värmland – Företagsmedlemmar

Ny i Värmlands företagsmedlemmar är lite särskillt intresserad av dig som går i tankar om en ny karriär och ett nytt liv i Värmland. Här hittar du en kort intro till våra företagsmedelmmar och är det någon du vill komma i kontakt med så är det bara att lyfta luren och hälsa från oss. Eller om du hellre vill, så kontaktar du oss så ger vi dig en varm ingång in! 

Xmentor

Får förändringar att hända. Fokus är ledarskapet och att möjliggöra framdrift för att genomförandet ska bli effektivt och resultatet bestående.

Xmentor är managementkonsult företaget där du driver ditt eget företag under Xmentors vingar. 

 

Thermia

Utvecklar och tillverkar världsledande värmepumpar. Det lilla storbolaget med huvudkontor i Arvika och alla funktioner som hör därtill, från produktutveckling och projektinköp till marknadsföring och sälj. 

Technogarden

Technogarden är rekryteringsfirman med fokus på ingenjörer, men också chefer, ledare, ekonomer och tekniker. De har inga ambitioner på att bli störst, de vill bli bäst.

Karlstads Universitet

En av Karlstads största arbetsgivare som erbjuder en akademisk höjd i en internationell miljö.

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. En modern arbetsgivare med stort miljöfokus och med dig som medarbetare i centrum för att nå sina högt satta ambitioner.

Handelsbanken

Banken med personlig service i fokus. Vill träffa dig som ny i Värmland för att berätta hur de kan hjälpa dig med bolån, pensionspar eller bästa lösningarna för dig med bebbe på gång.

Säffle Kommun

Säffle är en härlig kombination av skärgård, ovanligt många soltimmar, 50-talsarkitektur, Sveriges yngsta stad och en levande landsbygd! Säffle söker alltid bra talanger till skolan, äldreomsorgen, barnomsorgen, kultur och fritid, administration, räddningstjänst, och många fler. 

Clarion Collection Hotel Plaza

I Karlstad på besök för intervju, ta ett rum på Plaza, eller sätt dig och jobba i deras Co-workingspace.

Tickster

Härligaste IT-produktbolaget i Värmland som utvecklar och säljer biljettsystem. De vill träffa alla med IT-bakgrund och söker den med rätta attityden som kan passa i det sköna gänget. 

Norma

Norma utvecklar och tillverkar ammunition för jakt och sportskytte. Stora möjligheter för den som går igång på verkstadsindustrin i bästa tomteverkstadsfeeling. 

Bo och verka i Säffle kommun

Säffle är en härlig kombination av skärgård, ovanligt många soltimmar, 50-talsarkitektur, Sveriges yngsta stad och en levande landsbygd!

Make my film

Skicka in dina filmklipp till Make My Film och de redigerar snabbt och kostnadseffektivt dina klipp till en film för sociala media.

Kontakta oss
__________

Vill du veta mer om våra digitala rekryteringsevent eller om våra tjänster inom inflyttarservice. 

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt
__________

Emma: 0706 - 21 61 63
Kristina: 0763 - 91 95 03

Besök oss
__________

Ny i Värmland AB
Östra Torggatan 19
652 24 Karlstad