fbpx

Hemma är

där vännerna finns

Bli en i gänget

Så där ja, nu är kanske jobbet på plats, boende börjar ta form, men
HALLÅÅÅÅÅÅ vart tog mitt sociala liv vägen och vart hittar man den där omtalade värmländska livsstilen?

Häng med på sköna aktivitetsträffar utifrån dina intressen. Vi koordinerar och styr upp, driver på och ser till att träffarna verkligen blir av. Typ av träffar är helt utifrån era behov, det kan vara allt från barnvagnspromenader till uppstyrda after works.

Så här går det till

1. Digital fika en gång i månaden

Vi möts digitalt och alla presenterar sig för varandra i gruppen med kort bakgrund, intressen och vad hen skulle vilja ses i för aktivitet. Det skulle kunna vara allt från kajak till barnvagnspromenader. De digitala mötena är kostnadsfria, anmäl dig i formuläret här på sidan så skickar vi länken till nästa digitala fika.

2. Ny i Värmland står för koordineringen

Utifrån det som sägs på mötet skapas undergrupper på facebook/messenger inom ett givet område. Vi är med och faciliterar, driver på och ser till att träffen blir av.

3. Ni ses och har en riktigt trevlig träff tillsammans

Vi tror att detta upplägg kommer ge en bredd av träffar, det kan vara en pappaträff i parken, sällis i MTB-spåret eller en lunch för 10 personer. Med det sagt så varierar upplägg, tider och involvering av oss från Ny i Värmland utifrån behov. Vad som gäller för respektive träff presenteras i respektive facebookgrupp.

Eventuella kostnader kopplat till träffen står ni talanger själva för.

Pris: Kostnadsfritt under sommaren 2020!

Aktivitetsmedlemskap från hösten 2020 kostar 350 kr/säsong och betalas inför första aktivitetsträffen. Eventuella kostnader kopplat till respektive träff tillkommer. De digitala mötena är alltid kostnadsfria.

Kontakta oss
__________

Vill du veta mer om våra digitala rekryteringsevent eller om våra tjänster inom inflyttarservice. 

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt
__________

Emma: 0706 - 21 61 63
Kristina: 0763 - 91 95 03

Besök oss
__________

Ny i Värmland AB
Östra Torggatan 19
652 24 Karlstad