fbpx

När Värmland

känns för trångt

Nyfiken-medlem

Vi får ofta frågan om hur länge man är Ny i Värmland och om man som etablerad värmlänning får vara med på våra träffar och events. KLART NI FÅR! 🙂 Vi erbjuder ett kul sätt att vidga vyerna på, en möjlighet att lära känna lite nytt folk och kanske får du tillfälle damma av den där brittiska tonen du fick som au pair 2003.

Häng med på sköna aktivitetsträffar utifrån dina intressen. Vi koordinerar och styr upp, driver på och ser till att träffarna verkligen blir av. Typ av träffar är helt utifrån era behov, det kan vara allt från barnvagnspromenader till uppstyrda after works.

Så här går det till

1. Digital fika en gång i månaden

Vi möts digitalt och alla presenterar sig för varandra i gruppen med kort bakgrund, intressen och vad hen skulle vilja ses i för aktivitet. Det skulle kunna vara allt från kajak till barnvagnspromenader. De digitala mötena är kostnadsfria, anmäl ditt intresse här på sidan så skickar vi inbjudan till nästa digitala fika.

2. Ny i Värmland står för koordineringen

Utifrån det som sägs på mötet skapas undergrupper på facebook/messenger inom ett givet område. Vi är med och faciliterar, driver på och ser till att träffen blir av.

3. Ni ses och har en riktigt trevlig träff tillsammans

Vi tror att detta upplägg kommer ge en bredd av träffar, det kan vara en pappaträff i parken, sällis i MTB-spåret eller en lunch för 10 personer. Med det sagt så varierar upplägg, tider och involvering av oss från Ny i Värmland utifrån behov. Vad som gäller för respektive träff presenteras i respektive facebookgrupp.

Eventuella kostnader kopplat till träffen står ni talanger själva för.

Pris: Medlemskap kostar 350 kr/säsong och betalas inför första aktivitetsträffen. Eventuella kostnader kopplat till respektive träff tillkommer. De digitala mötena är kostnadsfria.

 

Intresseanmälan - nyfikenmedlem

14 + 4 =

Frågor och funderingar?

Ring Kristina på 0763-91 95 03